U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

"Als we denken iets te weten, houden we op met leren. Onderwijzen is de bron van kennis en wijsheid zoeken in de ander"

 

 

 Samen met Inge de Vries van Anderekijk bieden we inspiratiesessies en verdiepingstrajecten aan leidinggevenden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mij of haar!  

 

 

 

 

 

Organisatieondersteuning & Advies 

Door mijn analytische en systeemgerichte focus en sensitieve kwaliteiten ben ik in staat om op verschillende niveaus van de organisatie te kijken.  Mijn aanbod hierin is divers: 

-      Organisatiescan gericht op visie, beleid en onderlinge samenwerking en communicatie.          Door middel van interviews en deelname aan overlegmomenten krijg ik een helder                 beeld van kwaliteiten en verbeterpunten. 

 -    Teambuildingsactiviteiten en 'heidagen" waarin teamvisie, -beleid en samenwerking                op bezielende wijze wordt uitgelicht. Creatief, out of the box en met resultaat. 

 -     (Begeleide) Intervisie en begeleiding van (thema)bijeenkomsten. 

 -     Intercollegiale uitwisselingen en toetsingen. Voorbereiding en ondersteuning in het         uitzetten hiervan.

 -    Vergaderingen e/o overlegvormen: Ondersteuning en begeleiding bij verbetering van              overleg/vergadercultuur-vergader(werk)vormen en de individuele vergaderattitude.

 -    Lezingen en presentaties over communicatie, zingeving en zinvinding en spiritualiteit in         organisaties.

 -    Dagvoorzitterschap of begeleiding van themasessies.