U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

Trainers met een missie: ‘Wij zijn ons bewust van de toenemende behoefte om in de werkgebieden van Zorg en Welzijn, meer aandacht te geven aan de mens en de mensgerichte aanpak. Er is een verschraling in de zorg ontstaan! Protocollering, regelgeving en administratieve procedures zorgen voor een toenemende werkdruk en haalt professionals weg bij hun passie en motivatie in het werk en in de menselijke benadering van een cliënt.’

HOOFD NAAR HART

Incompany-aanbod

Teamtraining 

 

Bent u directeur, locatie-manager of leidinggevende van een zorgorganisatie en toe aan probleemoplossing en/of verandering binnen de organisatie of teams? Loopt uw team communicatief vast onderling? Is het verzuim hoog en werken aan preventie gewenst?

 Wij bieden deze verdiepingstrainingen als maatwerk- en teambuildings-training aan zorg- en welzijnsorganisaties, vrijwilligers- en (nood)hulporganisaties. Een training wordt groepsgewijs aangeboden o.b.v. individuele of team inschrijvingen binnen één organisatie en is V&VN geaccrediteerd volgens de Plato-norm PsBK. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Informeer voor een brochure, vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons aan of een offerte. Neem daarvoor contact op met Robert: 06-40408849 of Mariet: 06 – 2713 6069.        

 

"De training van Hoofd naar Hart heeft het team waar ik deel van uitmaak geholpen om een meer open onderlinge sfeer te creëren waarin eenieder kan zijn wie zij is en waarin ook aandacht is voor de ander en we elkaar ‘echt’ zien. Hierdoor is het mogelijk om kwetsbaarheden te delen, elkaar te ondersteunen maar ook om eenieder haar eigen ontwikkelproces te laten volgen. Alle teamleden zijn geraakt: we hebben ieder voor zich en als team verbinding gemaakt tussen hoofd en hart. Bij de ene meer nadruk op van hoofd naar hart, bij de ander meer van hart naar hoofd. Balans daarin is noodzakelijk voor een goede samenwerking binnen het team. De trainers, Mariet en Robert,  weten hoe zij met een goed op het team afgestemd programma de beweging kunnen realiseren. Afhankelijk van hetgeen er gebeurd op de dag wordt het programma waar nodig aangepast. Beide trainers zijn zeer aanvullend aan elkaar. Al met al een geweldige ervaring waar ik en mijn team veel vruchten van gaan plukken."

 

Marie-Louise Engbers  Regiomanager

Trivium Meulenbelt Zorg