U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

leren is de mensen aanraken in dat wat hun raakt

 

Zie ook Actueel voor:

-de Hoofd naar Hart bijscholing (V&VN accre) voor professionals in Zorg en Welzijn i.s.m. Mariet Rutten

-de zorg voor de zorgenden in deze coronatijd via de  COVID Dialogen

-workshop Zin(geving) in het werk. 

 

 

 

Ik heb een CRKBO erkenning als Opleidingsinstituut bij het CPION en de hierbij horende kwaliteitseisen. Ik kan desgewenst BTW vrij werken. 

 

 

 

 

Ik heb in de afgelopen 20 jaar een ruim aanbod jaar ontwikkeld en uitgevoerd in het werkgebied van Zorg en Welzijn, Onderwijs en Dienstverlening.: Communicatietrainingen/ Competentie-en Beroepsgerichte trainingen / Team-en organisatietrainingen/ Trainingen voor Zorg- en Welzijn. Ik werk graag op maat en nodig u uit om met mij af te stemmen op uw behoefte en wensen. Combinaties van trainingen zijn altijd mogelijk.  

Wilt u in uw organisatie zelf een training of scholing ontwikkelen dan kan ik dit voor u            doen. Ik heb  kennis en ervaring in het maken van trainingen (modules en trajecten) en      het opleiden en coachen van interne trainers.

Ik heb met veel organisaties een langdurig contact kunnen opbouwen. Wilt u eerlijke             referenties over mij en mijn werkwijze, dan kan ik dit voor u bemiddelen.

Naast mijn eigen praktijk word ik ingezet als Docent Practicum Communicatie -Gespreksvaardigheden en Intervisie bij de Academie voor Geesteswetenschappen in Utrecht.  Hier ben ik ook leertrajectbegeleider van studenten.

 

Ik werk interactief, gericht op het ervarend leren. Ik gebruik daarbij actieve, creatieve en        gevarieerde werkvormen en middelen (fysiek en online). Ik vraag  van cursisten een              actieve houding en eigen inbreng uit hun praktijk. Ik werk met bestuurders,                              managers & leidinggevenden, uitvoerende professionals, vrijwilligers, mantelzorgers,             studenten, lotgenoten en cliënten. 

Training e/o scholing is op basis van dag training (6-8 uren) of dagdeel (3- 4 uren). Gemiddeld zijn de trainingen geschikt voor deelnemers op MBO- en HBO niveau.

Sommige trainingen zijn geaccrediteerd.