U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Een mooi artikel over mij en mijn visie op de maakbaarheid en omgang met levensvragen in de Evolutiegids

 

Informatie over de Academie voor Geesteswetenschappen:

https://academiegeesteswetenschappen.nl/

 

 

 

Ik heb een jarenlange werkervaring in de zorg – en welzijnssector. Ik ben werkzaam geweest als begeleider van mensen met een verstandelijke beperking en later in deze sector als lijnmanager en projectmanager Kunstwerkplaats . In 2001 en 2002 werkzaam als kwaliteitsmedewerker en opleider/ trainer bij de SOS Telefonische Hulpdiensten.

Vanaf 2002 ben ik als zelfstandig trainer/coach /adviseur werkzaam in alle lagen en type organisaties en heb ik een praktijk aan huis voor individuele begeleiding. Vanaf 2019 werk ik hierin ook als geestelijk begeleider in combinatie met psychosociaal werk.  

Door de gevarieerde werkervaringen en mijn opleidingen en cursussen in management, train the trainer en psycho- energetisch therapeut heb ik een brede en stevige basis.  Het meest recente is de 4-jarige opleiding Zingeving en Spiritualiteit aan de Academie voor Geesteswetenschappen in Utrecht, AVG met als kopstudie Geestelijke Begeleider

Bij de Academie ben ik als docent werkzaam voor scholing in Gespreksvaardigheden, Intervisie en Leertrajectbegeleider voor de verschillende opleidingen.