U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

 

 "De mens is in lichaam, ziel en geest verbonden en vind zijn gezondheid en welzijn in hun samenspel"

 

 

 

 

 

 

Check uw (gedeeltelijke) vergoeding bij mijn Psychosociale begeleiding via uw zorgverzekeraar of ....

NFG  

 

Overzicht van zorgverzekeraars 

 

 

 

 

 

WERKWIJZE

 

In mijn manier van werken maak ik gebruik van mijn sensitieve kwaliteiten en intuïtief luisterend oor. "De ander tevoorschijn luisteren is mijn motto".  Ik werk, altijd in afstemming met jou, met verschillende vormen: onderzoekende, spiegelende en soms confronterende gesprekken, wandelsessies in de natuur, meditatie en energiewerk(reading en healing), creatieve middelen en autobiografisch schrijven. 

 

Ik werk vanuit mijn praktijk in Zutphen en/of in overleg op locatie. Naar behoefte kun je ook gebruik maken van Chat/Zoom/ Email als aanvullende ondersteuning. 

Mijn begeleiding is maatwerk en tarieven worden op maat gemaakt en afgesproken, afhankelijk van het traject en opdrachtgever (particulier/ bedrijf).  (Variatie tussen 50 - 90 euro per sessie).

Ik ga uit van solidariteit en probeer mijn begeleiding voor iedereen toegankelijk te houden, dus ook wanneer kosten een probleem kunnen zijn. Zoek contact hierover.

Ik werk niet vanuit minimale of maximale sessies, maar vanuit dat wat nodig is.  Hierover blijven we in gesprek met elkaar. 

 

Ik ben aangesloten  bij de beroepsvereniging NFG.   Dit biedt de mogelijkheid voor vergoedingen via aanvullende zorgverzekeringen.    

We beginnen met een kennismakingsgesprek (50 euro) om eerst je verhaal te delen. Bij een vervolg in de eerste consult richten we ons op de intake en vragenlijst en spreken we samen door wat je verwachtingen zijn  en hoe we aan het werk gaan. Iedere 3e sessie evalueren we samen over de voortgang en wensen.

Ik geef geen diagnoses of medisch consult. !