U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

  

 "De ander tevoorschijn luisteren" is het vertrekpunt in mijn begeleiding

  

 

 

 

 

 

 

WERKWIJZE / TARIEVEN/ VERGOEDINGEN

 

 

Check uw (gedeeltelijke) vergoeding bij mijn Psychosociale begeleiding via uw zorgverzekeraar of NFG  

Overzicht van zorgverzekeraars 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PSYCHOSOCIALE EN GEESTELIJKE BEGELEIDING

In mijn praktijk begeleid ik je,  bij jouw levensproblemen wanneer het niet lukt om deze zelfstandig op te lossen. Deze problemen kunnen ontstaan bij (ongewenste) veranderingen in allerlei levenssituaties in gezondheid, relaties, wonen en werk.  Het kan bijv. gaan om stress, burn out, verlieservaringen, eenzaamheid, communicatie -of relatieproblemen, conflicten  of innerlijk onrustig gevoel, gevoelens van angst of somberheid. 

Ik werk complementair en begeleid je vanuit de fysieke, sociale, psychische en spirituele dimensie. Zo krijg je een geheel beeld van jezelf als bijzonder en uniek mens. 

Ik werk laagdrempelig en samen onderzoeken we je kwetsbaarheden, valkuilen, gedragspatronen , heden en verleden en ook je wijsheid, innerlijke kracht en het zelfhelend vermogen. We werken toe naar een situatie van heling en acceptatie en verweving in het dagelijks leven. 

 

Wanneer er  vragen ontstaan naar de zin van alles, over de mysterie van jouw leven en jouw menszijn met alle voor-en tegenspoed, dan bied ik mijn geestelijke begeleiding.  Ik wil je dan je begeleiden om jouw persoonlijke weg te (her)vinden. Het is thuiskomen in jezelf en het leren kennen van je diepste wezen in lichaam, ziel en geest.

Het gaat dan o.a.  over de spanning tussen veranderingen en continuïteit. De verbondenheid met je omgeving met hierbij de spanning tussen eigenheid en samenheid.  De relatie met je spirituele bron of je levensvisie. Centraal staan vragen als: Wie ben ik? Wie ben ik ten diepste? Wat is mijn Zin? Wat is mijn bron?  

Geestelijke begeleiding is ondersteunend bij levensvragen en levensfasen, van geboorte tot het overlijden.   

 

Ik bied ook Geestelijke Begeleiding bij rituelen en vieringen voor groepen/ families en organisaties. Dit als spiritueel voorganger of in samenspraak in het voorbereiden en begeleiden van een ceremonie!                                     

INTUÏTIEVE  COACHING 

Bij behoefte aan meer focus op doel en resultaat van jouw  handelen is mijn coaching meer gepast. Het kan gaan om jouw blinde vlekken, weerstand of onvoldoende inzicht in het eigen functioneren. We onderzoeken competenties, gedrag, valkuilen en talent. Coaching is meestal gericht op werk en/ of het functioneren. Ik coach professionals, organisaties en zzp-ers. Dit wordt niet vergoed via zorgverzekeraars.  Soms hebben organisaties persoonlijke budgetten voor persoonlijke en professionele ontwikkeling of kan er behoefte zijn aan coaching bij ziekte, conflicten of mobiliteitsvragen. 

 

 

 WERKWIJZE