U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

  

 "De ander tevoorschijn luisteren" is het vertrekpunt in mijn begeleiding

  

GEESTELIJKE BEGELEIDING in ZINGEVING en ZINVINDING

Wanneer het leven schuurt door tegenslag, verlies, conflicten, ziekte of (geestelijke) pijn ontstaan er levensvragen naar de zin van dit alles. We beseffen dat niet alles maakbaar is en vragen ons af, hoe we we kunnen omgaan met deze situatie? De zoek naar zingeving begint.

Mensen hebben ook behoefte om gezien en gehoord te worden en willen van betekenis zijn. Wanneer dit onvoldoende tot vorm komt of onvoldoende zichtbaar is, ontstaat er ontevredenheid en de zoek naar zinvinding. 

In deze kwetsbaarheden, wil ik je, in mijn geestelijke begeleiding, helpen om jouw weg te (her)vinden. Het is thuiskomen in jezelf en het leren verweven van de veranderingen in het dagelijks leven. Mijn aanpak is hierin uitnodigend en het resultaat staat open. 

Het gaat dan o.a.

-om de relatie met jezelf en de richting die je wilt gaan met hierbij de spanning tussen veranderingen en continuïteit.

-de relatie met anderen en de verbondenheid met je omgeving met hierbij de spanning tussen eigenheid en samenheid.

-en de relatie met je bron, je levensvisie met hierbij de spanning tussen zelfregie  en afhankelijkheid.                                                                       

INTUÏTIEVE  COACHING 

Geestelijke Begeleiding en Intuïtieve coaching vullen elkaar aan. Bij behoefte aan meer doel en resultaat van jouw specifieke vragen of problemen is mijn coaching dan meer gepast. Het kan gaan om jouw blinde vlekken, weerstand of onvoldoende inzicht in het eigen functioneren.

De aanleiding kan zeer divers zijn en gericht op gezondheid, werk of relaties. In mijn aanpak en vanuit mijn intuïtie geef ik dan meer sturing in jouw proces met een focus op gewenst resultaat. 

 WERKWIJZE

In mijn manier van werken maak ik gebruik van mijn sensitieve kwaliteiten en luisterend oor. De ander tevoorschijn luisteren is mijn motto.  Ik werk, in overleg met jou, met verschillende vormen: onderzoekende, spiegelende en confronterende gesprekken, wandelsessies in de natuur, meditatie en energiewerk(reading en healing), creatieve middelen en autobiografisch schrijven.

Ik werk vanuit mijn praktijk in Zutphen en/of in overleg op locatie. Naar behoefte kun je ook gebruik maken van Chat/Zoom/ Email als aanvullende ondersteuning. 

Mijn begeleiding is maatwerk en tarieven worden op maat gemaakt en afgesproken, afhankelijk van het traject en opdrachtgever (particulier/ bedrijf). Ik ga uit van solidariteit en probeer mijn begeleiding voor iedereen toegankelijk te houden. Ik werk niet vanuit minimale of maximale sessies, maar vanuit dat wat nodig is.

 

 De mens is in lichaam, ziel en geest verbonden en vind zijn gezondheid in hun samenspel!