U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Nieuw aanbod:

Covid Dialogen voor teams in Zorg /Welzijn/ Onderwijs

 

Psychosociale- geestelijke begeleiding en coaching is mogelijk in mijn praktijk in Zutphen,  passend in de huidige algemeen geldende regels. Ook kan ik ondersteuning bieden via telefoon, online zoom, (aangepaste)wandelsessies. Bij dringende behoefte is huisbezoek in overleg mogelijk. 

 

Vragen kunnen actueel zijn en te maken hebben met de impact van het corona virus in het hier en nu. Ook toekomstgerichte vragen kunnen actueel zijn of worden. 

-    Heeft u te maken gehad met een verlies van een dierbare of met uw                           gezondheid, met hierbij de extra complicaties i.v.m. de corona maatregelen?

-    Heeft u behoefte aan ondersteuning of het delen van uw beleving door de               extra impact van deze huidige situatie op uw welzijn?

-    Heeft u als professional behoefte om uw ervaring te delen i.v.m. de impact van        de situatie op uw werk?

-    Heeft u te maken met het verlies van werk, inkomsten of uw bedrijf, of is de            huidige of toekomstige situatie erg onzeker?

 

Laat het weten via contact of telefoon 06-40408849.